Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pastoor geeft transferadvies: 'Hij kan concurreren bij Ajax, Feyenoord en PSV'

Laatste update:

Pastoor noemt Dumfries een verstandige jongen die het vermogen heeft om zich snel aan te passen. Dat doet hij nu ook bij Heerenveen, merkt Pastoor op. "Hij heeft ook een lichaam waar je u tegen zegt. Hij rijdt nu in een Formule 3, maar hij kan straks in een Formule 1 rijden", zegt de oefenmeester bij FOX Sports. "Als je naar de posities van de drie topclubs kijkt, dan had hij daar kunnen concurreren. Hij is dan misschien nog niet meteen klaar, maar op termijn wel."

Dumfries was niet de enige verdediger van Sparta die afgelopen zomer een stap hogerop zette: Rick van Drongelen verkaste naar Hamburger SV. "Ik had graag gezien dat hij via de top van Nederland zo'n stap naar HSV had gemaakt. Het zijn jongens die hierna nog één of twee stappen kunnen maken. Als je van Sparta naar de top van Nederland gaat en dan naar het buitenland vertrekt, is dat zakelijk gezien ook goed", zegt Pastoor.

Denzel Dumfries zou nu al een aanwinst zijn voor de Nederlandse topclubs

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties