Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pastoor: 'Het is zo ongelooflijk flauw dat dat steeds opgerakeld wordt'

Laatste update:

Pastoor noemt het 'ongelooflijk flauw' dat het incident steeds wordt opgerakeld. "Als hij er hier geen gewoonte van maakt, is het volgens mij een incident", zegt de trainer van Sparta bij RTV RIjnmond. "Of hij geplaagd gaat worden in de groep? Dat lijkt me een gezonde zaak. Intern moeten we daar wat druk op gaan zetten, want we kunnen best in een toneelstukje samenvatten hoe dat precies gegaan is. Ik denk dat dat tot hilarische taferelen leidt", lacht hij.

Proschwitz zou zondag kunnen debuteren in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Enschedeërs zijn begonnen met drie opeenvolgende nederlagen en trainer René Hake staat onder druk, maar daar is Pastoor niet al te veel mee bezig. "Mijn aandacht gaat uit naar Sparta. Zij hebben nieuwe spelers, maar je weet ook niet of ze gaan spelen. Je proeft dat er iets loos is, maar meer niet. Ik heb m'n handen vol aan Sparta."

-
Wint Sparta Rotterdam zondag thuis van FC Twente?

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
9
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
40
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
44
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties