Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pastoor kondigt juridische stappen aan tegen AZ

Laatste update:

Pastoor laat aan het Noordhollands Dagblad weten dat hij van plan is juridische stappen te ondernemen. Opmerkelijk, want AZ had toch gemeld dat beide partijen hadden besloten uit elkaar te gaan. "In het traject werd duidelijk dat Alex niet als assistent onder een andere, nieuwe hoofdcoach zou gaan fungeren. Na het laatste gesprek was er de conclusie dat het beter was om uit elkaar te gaan'', zei technisch directeur Earnest Stewart.

De 47-jarige Pastoor ziet dat dus anders en zegt dat zijn vertrek een ontslag is geweest, dat hij wil gaan aanvechten. De coach was sinds de zomer werkzaam bij AZ, waar hij de assistent van Marco van Basten werd. Toen deze een stapje terugdeed, leek het de bedoeling dat Pastoor de nieuwe hoofdtrainer zou worden. Nu geldt John van den Brom als de belangrijkste kandidaat, terwijl ook de naam van Bert van Marwijk genoemd wordt.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft de zaakwaarnemer van Pastoor naar de media gelekt dat Van Basten zou stoppen en dat zou de reden zijn geweest dat AZ de coach zou hebben ontslagen. Voetbal International heeft weer andere informatie: volgens het weekblad was de contractduur voor Pastoor het grootste struikelblok: AZ wilde niet verder gaan dan één jaar, terwijl de coach voor meerdere jaren wilde tekenen. "We willen nu zo snel mogelijk schakelen om voor rust te zorgen", zegt Stewart.

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties