Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pasveer begrijpt mindere populariteit Onana: 'Kan me erin vinden'

Laatste update:

Door zijn dopingschorsing en het weigeren van een contractverlenging, is Onana niet langer populair onder de supporters van Ajax. Volgens Pasveer blijft de Kameroense sluitpost er echter stoïcijns onder. "André is meer zijn eigen ding aan het doen en ik doe ook mijn eigen ding", doelt de ervaren sluitpost op zijn eigen herstel. "Hij deed toen de warming-up met mij, dat valt nu natuurlijk weg, dus ik ben meer met mezelf bezig. Maar het is nu een totaal andere fase en hij moet spelen."

"Ik kan me natuurlijk wel in de supporters vinden, ik kan me voorstellen hoe ze denken", vervolgt Pasveer. "Je hoopt natuurlijk als Ajacied dat de spelers die iets betekend hebben in een bepaalde periode, blijven, bijtekenen of voor een mooi bedrag weggaan. En dat is nu natuurlijk wel zonde, voor de club sowieso. Pasveer laat weten dat hij in Onana's positie waarschijnlijk komende zomer niet transfervrij zou vertrekken. "Ik zou wel veel waarde hechten aan de waardering en wat je te danken hebt aan een club."

Vanwege de blessures van Pasveer, Jay Gorter en Maarten Stekelenburg werd Przemyslaw Tyton vorige week gepresenteerd als nieuwe doelman om het keepersprobleem van Ajax op te lossen. "Toen ik naar PSV ging, ging hij net weg, dus ik kende hem een beetje", zegt Pasveer. "Voor de rest heb ik hem niet gevolgd, dus ik heb geen idee hoe hij erop staat etcetera. Ik ben ook meer met mijn herstel bezig in de hoop dat ik er nog een paar wedstrijden bij kan zijn aan het einde van het seizoen."

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties