Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pasveer behaalt opmerkelijk record in Eredivisie: 'En dat is geen goed teken'

Laatste update:

Pasveer zelf deelt de mening van de oud-middenvelder. "Ik had de meeste balcontacten in de eerste helft, maar dat is niet wat we willen", zegt hij op de persconferentie. "Ik denk dat wij veel beter kunnen en veel beter hebben laten zien. We moeten er echt aandacht aan besteden om het beter te doen." Tegen Liverpool (2-1 verlies) kwam Pasveer afgelopen dinsdag ook al enorm vaak aan de bal. Toen verstuurde de keeper 58 passes, waarmee hij alleen Calvin Bassey (60 passes) voor zich duldde aan de kant van Ajax. Zondag tegen AZ speelde Pasveer dus liefst 71 ballen, precies evenveel als Jurriën Timber.

Ajax kwam in Alkmaar vroeg op voorsprong via Mohammed Kudus, maar liet zich daarna op vrijwel alle fronten aftroeven. Via treffers van Mees de Wit en Jens Odgaard ging AZ er met de drie punten vandoor. "Het was vandaag niet goed", vindt Pasveer. "We moeten laten zien dat we de bal willen hebben. Dan kom je er voetballend onderuit en zijn we in onze kracht. Dat beheersen we het best, maar dan moeten we het wel doen."

Perez prijst Pasveer voor 'twee geweldige reddingen': in de openingsfase op een inzet van Odgaard, en in de tweede helft op een schot richting tweede paal van Tijjani Reijnders. Die laatste bal tikte Pasveer met een uiterste krachtsinspanning nog net op de paal. "Het gaat bij een keeper om het pakken van uitzonderlijke ballen. Deze op het schot van Reijnders was uitzonderlijk", aldus Perez. Arnold Bruggink gaat nog een stapje verder: "Een wereldredding."

Pasveer heeft voor het eerst in zijn carrière de definitieve selectie van Oranje gehaald. Perez vindt dat de keeper van Ajax het goed doet, maar tempert de euforie enigszins. "Ik vond dat mensen na Liverpool veel te gewichtig deden over Pasveer. Er zijn ook heel veel ballen die een keeper gewoon hoort te pakken. Wat binnen jouw reach valt, dat hoor je toch gewoon te pakken? Een keeper staat er omdat-ie kan keepen, en dan mag je ballen binnen alle redelijkheid pakken. Het gaat om de uitzonderlijke ballen."

Meer nieuws

Scouts van Ajax, AC Milan en Bayern München zaten op tribune voor 4 toptalenten
0
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
13
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
11
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties