Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pasveer klopt op de deur: 'De vraag hoe sterk Zoet in zijn schoenen staat'

Laatste update:

Remko Pasveer is dit seizoen de tweede keeper bij PSV en stookte het vuurtje na de wedstrijd van zondag wat op, door te stellen dat hij zijn zinnen heeft gezet op een basisplaats. "Ik denk dat Pasveer elke gelegenheid zal aangrijpen om ervoor te zorgen dat hij eerste keeper wordt", zegt oud-doelman Piet Schrijvers het Algemeen Dagblad. "Het is de vraag hoe sterk Zoet in zijn schoenen staat. Je moet een doelman niet op één schoonheidsfoutje afrekenen. Maar als hij nog twee keer in zo'n situatie komt, heb je de kans dat de trainer zegt: 'Je kunt niet tegen de spanning, ik kies een ander'."

Volgens Pim Doesburg moet Zoet laten zien dat het vertrouwen dat hij krijgt van trainer Phillip Cocu terecht is. "Je moet uitstralen dat je de eerste keeper bent", zegt de oud-doelman van PSV. "PSV heeft voor jou gekozen. Dat moet je toch zelfvertrouwen geven?" Guus Hiddink heeft zes PSV'ers geselecteerd voor het Nederlands elftal, maar had in zijn groep geen plek voor Zoet: Kenneth Vermeer van Feyenoord heeft de voorkeur gekregen.

-
Vind je het tijd voor een keeperswissel bij PSV?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met flink verlies'
5
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties