Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pasveer over 'speling van het lot': 'Ik weet wat Eduardo nu meemaakt'

Laatste update:

"We kregen de laatste weken veel goals tegen. Maar dat was voor mij geen signaal om in te grijpen. Eduardo kon niets aan die doelpunten doen. Hij kende eerder in de winter even een moeilijke fase, maar de malaise achterin lag toch zeker niet aan hem. Ik stond echt van deze keuze te kijken", aldus Pasveer, die vorig seizoen zijn basisplaats na een reeks blunders kwijtraakte aan Jeroen Houwen. "Dat is een speling van het lot. Ik weet wat Eduardo nu meemaakt."

"Als een keeper op de bank belandt, is dat doorgaans definitief", vervolgt de ervaren doelman. Hij sprak niet met zijn collega Eduardo over de wissel. "Daar heeft hij nu echt geen behoefte aan. Edu is op en top een prof. We zijn topcollega's, laat daar geen misverstand over bestaan. We hebben elkaar het hele seizoen geholpen en gesteund. Maar topsport is ook hard. Hij moet dit verwerken, ik moet me nu laten gelden."

"Ik ben terug na een moeilijke periode. Ik heb altijd hard getraind en mijn best gedaan. Maar de bank is in alles ook anders dan de basis. Dat zit in de hele voorbereiding, in de beleving", zegt Pasveer. Voor Vitesse, de huidige nummer zes van de Eredivisie, staat komende zondag de thuiswedstrijd tegen PSV op het programma. "Van revanche is geen sprake. Wellicht eerherstel. Ik heb mijn ambities. Ik wil met Vitesse Europees voetbal afdwingen. Dat wordt een hele toer, met zo'n zwaar programma. We krijgen PSV en Ajax. Wellicht kunnen we nog een rol spelen in het kampioenschap."

Snap jij de keeperswissel bij Vitesse?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties