Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pato laat Milan achter zich: vier jaar naar Corinthians

Laatste update:

Alexandre Rodrigues da Silva, zoals Pato in werkelijkheid heet, stond in zijn jongste jaren bekend als the next best thing in de voetballerij. In 2006 brak hij Pelé's record door op zeventienjarige leeftijd al te scoren tijdens het WK voor clubteams. Vele clubs toonden interesse, maar de aanvaller koos uiteindelijk voor Milan. In de zomer van 2007 maakte hij voor ettelijke miljoenen euro's de overstap naar Italië, al moest hij tot januari 2008 alvorens hij op achttienjarige leeftijd naar Europa mocht.

Na vier sterke seizoenen kwam de klad er echter in bij Pato, met name door liefst zestien spierblessures. Vorig seizoen speelde hij maar weinig en ook deze jaargang kwam de aanvaller nauwelijks in het spel van i Rossoneri voor. Een jaar geleden was hij dicht bij een transfer naar Paris Saint-Germain, maar zei hij zelf 'nee'. Het contract van Pato, die 51 goals voor Milan maakte in 117 wedstrijden, liep nog door tot medio 2014. Hij leek al niet in aanmerking te komen voor een nieuwe verbintenis in San Siro.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties