Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Patrick Kluivert moet na dit seizoen vertrekken bij Barcelona'

Laatste update:

Het vertrek van Kluivert is het gevolg van een nieuwe koers van Joan Laporta, die onlangs als opvolger van Josep Maria Bartomeu werd gekozen. Albert Rogé schrijft namens Sport dat Kluivert plaats moet maken voor José Ramón Alexanko, die tussen 1980 en 1993 voor Barcelona speelde en tussen 2000 en 2002 als assistent-trainer in het Camp Nou werkzaam was. De oud-international is momenteel werkloos, nadat hij de functie van technisch directeur bij het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns verliet.

Het betekent tegelijkertijd dat het aflopende contract van Kluivert niet verlengd wordt. De oud-spits, die tussen 1998 en 2004 voor Barcelona speelde, is nu bijna twee jaar als hoofd jeugdopleidingen werkzaam in Catalonië. Kluivert kreeg de taak om de jeugdopleiding van Barcelona te hervormen, maar hij wordt nu bedankt voor zijn bewezen diensten. Hij mag nog wel het seizoen afmaken op La Masia.

Kluivert werkte na zijn actieve carrière voor NEC Nijmegen (assistent), Jong FC Twente, Oranje (assistent), Curaçao, Paris Saint-Germain (technisch directeur) en Kameroen (assistent), alvorens hij in Barcelona terechtkwam. RAC1 meldt dat Barcelona eveneens afscheid neemt van Román Gómez Ponti (hoofd van de juridische afdeling) en Albert Soler (hoofd van de sectie professionele sport binnen de club). Er worden nog meer veranderingen binnen de organisatie verwacht in de komende maanden.

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties