Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Patrick Kluivert oneens met zoon en Raiola: 'Het was niet mijn keuze'

Laatste update:

"Het gaat erom dat ik ga groeien als professional. Ik heb nog lang niet het niveau dat mijn vader ooit aantikte. Ik neem ieder advies in mij op en vorm dan mijn eigen persoonlijke mening. Het was altijd al mijn droom in de top te belanden. Toen ik bij het eerste van Ajax ging trainen, voelde ik dat ik het had bereikt", aldus de vleugelspeler, die het soms zwaar heeft met het voetbal in de Serie A.

"Het Italiaanse voetbal is tactischer dan het spel in Nederland, aan iedere fase van de wedstrijd wordt veel tijd en aandacht besteed. Daarom zijn de trainingen ook iets anders. Al met al kan je zeggen dat het zwaarder is in Italië, maar dat is ook een van de redenen waarom ik de transfer heb gemaakt", besluit Kluivert, die tot medio 2023 vastligt in Rome.

Vader Patrick benadrukt bij de BBC dat hij graag had gezien dat zijn zoon langer bij Ajax was gebleven. "Mijn advies was om nog minimaal één seizoen te blijven. Op zijn achttiende wilde hij echter al van club ruilen. Het was niet mijn advies, maar van zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) en moeder. Uiteindelijk beslist hij, daar kan ik niets aan veranderen. We moeten het respecteren, maar het was niet mijn keuze."

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
12
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties