Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Patrick Kluivert onthult werkelijke reden voor bliksemvertrek uit Turkije

Laatste update:

Aan tafel bij het Ziggo-programma wordt de oud-spits gevraagd naar zijn afscheid bij Adana Demirspor. "We hebben het contract in principe gezamenlijk ontbonden", begint Kluivert zijn verhaal.

Op het moment dat Kluivert vertrok bij de Süper Lig-club stond de ploeg op een verdienstelijke vierde plek in de competitie. "We waren goed bezig, we hadden goede resultaten. Maar we kregen ons salaris niet."

"Oké, één maand geen salaris, twee maand geen salaris, drie maand geen salaris", vervolgt de momenteel transfervrije coach. "Op een gegeven moment dacht ik: we werken goed, de resultaten zijn top. Maar we krijgen niet betaald."

"En op een gegeven moment begonnen ook de spelers te klagen. Het kreeg ook in de voorbereidingen en op trainingen de overhand te nemen dat zij niet betaald werden. Niemand werd betaald."

Het uitblijven van salaris was voor Kluivert niet direct een reden om weg te willen bij Adana Demirspor. "Ik kon wel een tijdje zonder, maar mijn staf moest ook gewoon dingen betalen. Spelers kregen ook het gevoel van: 'het gaat goed, waarom worden we niet betaald?'. Dat begon een beetje de overhand te nemen."

Uiteindelijk kreeg Kluivert in december 2023 van de technisch directeur te horen dat Adana Demirspor niet met hem verder wilde en ook de trainer zelf stond tegen die tijd bepaald niet onwelwillend tegenover een vertrek. Kluivert werd verweten de controle over de kleedkamer te zijn kwijtgeraakt, maar kon zich niet vinden in die boodschap. "Want we stonden vierde."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
1
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
1
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
13
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties