Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Patrick Kluivert wordt zwaar onderschat, vraag het maar aan Promes'

Laatste update:

De 25-jarige Zschüsschen werkte bij de beloften van FC Twente samen met Kluivert en toen laatstgenoemde bondscoach werd van Curaçao, haalde hij Zschüsschen over om voor een interlandcarrière op het eiland te beginnen. "Kluivert appte mij. Als hij appt, zie ik het alsof een goede vriend met me appt, maar hij blijft toch een grote naam in het voetbal. Hij vroeg: 'je bent half half toch? Ja? Oké, dan gaat er binnenkort misschien wat gebeuren, dus hou je telefoon in de gaten'. Zo is het gegaan, het ging heel snel."

Zschüsschen, die voor de beloften van FC Twente 41 doelpunten maakte in 86 officiële wedstrijden, noemt zijn band met Kluivert 'speciaal': "Hij wordt zwaar onderschat. Dat weet ik omdat ik met hem heb gewerkt. Veel jongens waren lovend over hem, vraag maar aan jongens zoals Quincy Promes. Daarnaast heeft hij zichzelf bewezen. Met FC Twente werd hij kampioen en pakte hij ook de schaal (Super Cup tegen Ajax, red.). Hij wilde met Curaçao geschiedenis schrijven en ook dat heeft hij gedaan. "

Kluivert slaagde niet in zijn missie om Curaçao naar het WK in Rusland te leiden, maar leidde het land wel naar de laatste kwalificatieronde van de Caribbean Cup. Onder leiding van opvolger Remko Bicentini plaatste het land zich uiteindelijk voor dat toernooi, dat in juni 2016 zelfs werd gewonnen na een 1-2 overwinning op Jamaica. Zschüsschen komt momenteel overigens uit voor Inverness Caledonian Thistle op het tweede niveau van Schotland.

Het interview met Felitciano Zschüsschen verschijnt woensdag op onze website.

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
4
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
5
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
9
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
34

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties