Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Patrick van Aanholt gaat viraal: 'Beste Katie, je mag mijn grote teen kussen'

Laatste update:

In landen overal ter wereld wordt op grote schaal gedemonstreerd, tegen de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd tijdens zijn arrestatie in het bijzonder en tegen politiegeweld tegen minderheden in het algemeen. Sociale media stonden dinsdag vol met zwarte vierkanten in het kader van 'Blackout Tuesday'. Honderden wereldberoemde artiesten en sporters deden mee aan de actie en ook de populaire hashtag #blacklivesmatter werd gretig gedeeld.

Een dag later sprong echter #whiteoutwednesday in het oog, mede door Hopkins. "Vandaag is het #whiteoutwednesday. Ik zal spoedig een foto van mijn reet laten zien. Bedankt." De tweet van de columniste van diverse Britse kranten viel Patrick van Aanholt op, al zal hij ook met een schuin oog naar haar eerdere publicaties hebben gekeken. "Ik weet niet wie zij is, maar WOW…2020 needs to cancel you", schreef hij donderdagavond.

De tweet van Van Aanholt heeft achtduizend likes op het moment van schrijven, maar dit was nog maar het begin. Hopkins reageerde een uur later al op de tweet van de verdediger van Crystal Palace. "Beste Patrick van Aanholt. Mijn naam is Katie Hopkins. Ik ben een witte Conservatieve Christen. Je Mag neerknielen en mijn ring kussen." De tweet van Hopkins genereerde ruim vijfduizend likes.

Van Aanholt lijkt de virtuele strijd hoe dan ook te hebben gewonnen. "Beste Katie Hopkins, mijn naam is Patrick van Aanholt. Ik ben een Dutch Black en ik ben ook Christen. Al heeft kleur of religie hier niets mee te maken. Wat betreft je ring: je bent welkom op Selhurst Park om mijn grote teen te kussen. Ik zal op je wachten." Op het moment van schrijven heeft de tweet van de Oranje-international bijna 33.000 likes.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties