Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Paul kan alle prijzen in de wereld winnen, hij blijft mijn kleine broertje'

Laatste update:

Florentin Pogba is over het algemeen basisspeler bij Saint-Étienne en wil graag winnen van zijn kleine broertje. "Hij kan niet tegen zijn verlies. Zijn hoofd slaat op hol als hij een keer verliest. Ik heb geleerd om te verliezen en zeg altijd dat je niet verliest, maar leert. Maar Paul wordt gek als hij verliest", zegt de verdediger van de Franse club op UEFA.com.

"Op vakantie spelen we samen, maar dan zitten we altijd in hetzelfde team. Nu speel ik tegen hem en zal ik hem proberen tegen te houden, dat is gek. Voor de hele familie is het leuk, omdat het niet zo snel nog een keer zal gebeuren. Mijn ouders hebben gemengde gevoelens, omdat er hoe dan ook één winnaar en één verliezer zal zijn", zegt Pogba. Zijn broertje had een lastige start in Manchester. "Wij staan altijd achter hem. Of hij nu slecht of goed speelt, als familie staan we achter hem. Paul kan alle prijzen in de wereld winnen, hij blijft mijn kleine broertje."

Denk jij dat Manchester United over twee wedstrijden gaat winnen van Saint-Étienne?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties