Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paul Pogba en Juventus komen direct voor enorme domper te staan

Laatste update:

Na klachten over pijn in zijn rechterknie onderging de 29-jarige Fransman maandag radiologisch onderzoek, waarbij een blessure aan zijn buitenste meniscus aan het licht kwam. In de uren daarop zou de situatie beoordeeld worden door een orthopedisch specialist. Deze bepaalt of Pogba onder het mes moet of niet. Of er een operatie nodig is of niet: de eerste competitiewedstrijd van Juventus wordt naar alle waarschijnlijkheid een race tegen de klok voor de middenvelder.

Het thuisduel tegen Sassuolo staat gepland voor 15 augustus, een kleine drie weken van nu. Zelfs bij niet-operatief herstel lijkt een revalidatieperiode van een soortgelijke periode aannemelijk. Tuttosport vermoedt dat er wel een operatie nodig is, waarbij Pogba zo'n vier tot vijf weken aan de kant zal staan. Dan zal de 91-voudig Frans international zich in het beste geval moeten richten op het uitduel met Sampdoria op 22 augustus.

Pogba keerde deze zomer zes jaar na zijn vertrek naar Manchester United transfervrij terug bij Juventus. De 'verloren zoon' maakte zijn officieuze rentree op 22 juli, in het oefenduel met Chivas Guadalajara (2-0). Net als collega-aanwinst Ángel Di María begon Pogba in de basiself en werd na een helft gewisseld. Gleison Bremer, de beoogde opvolger van de naar Bayern München vertrokken Matthijs de Ligt, kwam in het tweede bedrijf het veld in.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties