Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC-aanwinst ziet Necid ook nog komen: 'Hebben hem op de hoogte gehouden'

Laatste update:

PEC maakte eerder op de maandag melding van de komst van Babalj, die bij AZ niet aan spelen toe kwam en naar PEC vertrok in de hoop op meer speelminuten. Nu Necid echter ook nog komt, dreigt Babalj weer niet veel aan de bak te komen. "Maar we hebben Eli eerlijk op de hoogte gehouden van de situatie rondom Tomas", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC tegen Voetbal International. "Hij ziet het alleen maar als een uitdaging. Hij denkt veel van Tomás te kunnen leren en wil de concurrentie aangaan. Dat is een goede instelling."

De 25-jarige Necid speelde in de eerste seizoenshelft van dit voetbaljaar al voor PEC en kwam tot veertien competitiewedstrijden en acht doelpunten. Vervolgens keerde hij terug naar CSKA, dat hoopte dat het Necid kon verkopen. Er werd echter geen koper gevonden, wat mede te maken had met een blessure waar de Tsjech mee kampt, en dus kon PEC hem uiteindelijk toch nog terug halen.

Denk je dat Eli Babalj veel aan spelen toe zal gaan komen bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
6
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
10
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
6
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties