Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC beleeft wéér rampzalige start: 'Zo maak je die jongens én het elftal kapot'

Laatste update:

Van Polen vindt het tekenend dat PEC zaterdag in Tilburg op een gegeven moment met vijf jeugdspelers op het veld stond. Rav van den Berg (17), Eliano Reijnders (20) en Tomas van den Belt (20) verschenen aan het startsignaal en later vielen Chardi Landu (20) en Samir Lagsir (18) in. "Het betekent ook dat we heel goed bezig zijn, maar we kunnen niet verwachten dat al die jongens er meteen staan. Daarnaast zijn we met zijn allen ook niet goed genoeg, het is gewoon echt niet goed genoeg wat we laten zien", benadrukte de captain van de Zwollenaren na afloop in gesprek met ESPN.

"Als je eigen jeugd wil inpassen, is het leuk als je dat in een goed elftal doet en er een of twee in kunnen komen als het draait. Maar vijf in één keer is denk ik te veel. Ik denk dat we daar heel goed naar moeten kijken. Want als wij zo door blijven gaan, gaan wij een héél, héél moelijk seizoen tegemoet. We kunnen niet te veel inzetten op eigen jeugd. Als je er vijf of zes in een keer wil inpassen, maak je die jongens kapot en ook het elftal kapot", benadrukte Van Polen, die constateerde dat PEC heel moeilijk tot kansen komt.

Tien verschillende spelers van PEC deden tegen Willem II een doelpoging, maar al deze schoten bij elkaar leverden een Expected Goals-waarde van slechts 0,5 op. "Wij hebben nul doelpunten gemaakt in drie wedstrijden tegen Vitesse, Willem II en NEC. Met alle respect, maar het is niet alsof we tegen Ajax, PSV en Feyenoord hebben gespeeld." Van Polen hoopt dat er nog het een en ander mogelijk is in de slotfase van de transfermarkt. "Ik weet dat er niet veel geld is en dat we creatief moeten zijn. De spelers die dan gehaald worden, moeten wel meteen raak zijn."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties