Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC breekt Eredivisie-record: 'Laatste bal was de mooiste van de avond'

Laatste update:

"Als we compleet zijn, kunnen we heel goed voetballen. We hadden wel iets nodig om de overtuiging terug te krijgen." Na de 1-0 van Jesper Drost groeide het zelfvertrouwen van PEC, dat in de tweede helft van 2-0 naar 6-1 uitliep. "Leonard Nienhuis was hun beste man, dat zegt een hoop. We hadden zelfs dubbele cijfers kunnen halen", vertelde hij aan FOX Sports.

"Als je een boek schrijft, moet het einde het hoogtepunt zijn. En zo was het ook met dit verhaal. Die laatste bal van Stef Nijland plofte zo in de kruising, dat was de mooiste van de avond." Van grote afstand plaatste de aanvaller de bal in de bovenhoek. "Hij was inderdaad van behoorlijk ver", reageerde Nijland. "Op de training probeer ik het regelmatig met zulk soort zwabberballen; gelukkig daalde de bal net op tijd. Het is echt geweldig om zo de wedstrijd af te sluiten."

Nijland moest zaterdag op de bank beginnen. Tomás Necid kreeg de voorkeur. "Hij speelde ook een goede wedstrijd", verzekerde de aanvaller, die zelf in negentien minuten tijd drie keer het net vond. "Tomás was misschien alleen wat ongelukkig in de afronding." Nijland heeft tot dusver dit seizoen drie doelpunten meer dan Necid: elf om acht.

-
Gaat PEC Zwolle weer Europa in?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
47
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
3
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
27
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
8
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties