Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC geeft de hoop op en schakelt: 'We willen graag de regie hebben'

Laatste update:

De Australische aanvaller is sinds vrijdag op proef bij de bekerwinnaar. "Het is lastig om hem na twee trainingen al helemaal te beoordelen, maar we kennen hem uiteraard via ons scoutingsapparaat", legt technisch directeur Gerard Nijkamp uit aan RTV Oost. Hij weet dat AZ Babalj intensief heeft gescout en zegt vertrouwen te hebben in de scouting van de Alkmaarders, ook al speelde de spits nog geen enkel duel voor AZ in de Eredivisie.

Nijkamp heeft inmiddels een positief gesprek gehad met de 22-jarige Babalj en gaat nu proberen om de deal rond te maken. Necid komt dus niet terug: "Daar hebben we een aantal dagen geleden al een streep doorgezet", zegt Nijkamp. "We willen graag de regie hebben en op de situatie rond Tomas Necid heb ik geen invloed. We hebben het heel lang laten doorsudderen, maar op een gegeven moment kreeg ik de indruk dat de kans op slagen minimaal werd en dan moet je overschakelen op plan B. Babalj moet de vervanger van Necid worden."

Eli Babalj zou een goede opvolger zijn voor Tomas Necid

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
27
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties