Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC komt mede door huwelijk met paal en lat niet tot overwinning

Laatste update:

RKC Waalwijk reisde met een knappe 1-0 zege op Feyenoord in de tas richting Zwolle, maar tegen PEC kwam het elftal van Erwin Koeman er niet aan te pas. De thuisploeg domineerde en reeg zeker tussen de vijftiende en dertigste minuut diverse grote kansen aaneen. Liefst drie keer vond de onfortuinlijke ploeg van trainer Jans in die fase het aluminium. Eerst kopte Darryl Lachman na een hoekschop op de lat, even later vond Fred Benson met een schot de buitenkant van de paal en een prachtige inzet van Giovanni Hiwat verdween weer op de lat.

Deed RKC dan helemaal niets? Jawel, de bezoekers werden bij vlagen weliswaar weggespeeld, maar kregen via Aurélien Joachim wel twee prima mogelijkheden. Bij zijn eerste kans schoot hij naast, de tweede inzet werd gepareerd door keeper Diederik Boer. Vlak voor rust kreeg PEC alsnog wat het verdiende: Mustafa Saymak kwam bij een voorzet van de rechterkant voor zijn man en tikte binnen. Opmerkelijk genoeg vroegen de spelers van RKC om een strafschop, omdat Rémy Amieux hands had gemaakt. Scheidsrechter Jochem Kamphuis ging uiteraard niet mee in de bijzondere claim.

PEC ging dus, ondanks de gemiste kansen, met een goed gevoel de rust in. Dat goede gevoel werd niet lang na de pauze getemperd door de bezoekers. Mitchell Schet ontsnapte over links en de buitenaanvaller van RKC werd neergelegd door Boer. Scheidsrechter Kamphuis leek te fluiten, maar omdat Joachim de bal met een fraai hakje afwerkte ging het ding ook nu niet op de stip. Het betekende wel de 1-1 en de thuisploeg kon weer opnieuw beginnen.

PEC speelde na rust echter veel slordiger dan in de eerste helft, toen RKC bij tijd en wijle van het veld werd getikt. De beste kansen waren zelfs voor de bezoekers; zo kopte Prince-Désir Gouano in de handen van Boer. PEC perste er een slotoffensief uit, schreeuwde nog om een strafschop, terwijl een uitbraak aan de andere kant niet goed werd uitgespeeld door Mitchell Schet.

-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties