Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC legt De Graafschap dankzij duo Veldwijk-Nijland over de knie

Laatste update:

De basis voor de overwinning van PEC werd dus gelegd in de eerste vijfenveertig minuten en al vroeg in de wedstrijd kreeg Veldwijk de kans om de score te openen. De spits kon alleen op Hidde Jurjus af, maar stuitte bij de afronding op de doelman van De Graafschap. Er vielen daarna weinig kansen te noteren, totdat Bryan Smeets gruwelijk in de fout ging. De middenvelder wilde de bal terugspelen, maar bracht daarmee Veldwijk in stelling. De spits besloot dit keer niet voor eigen geluk te gaan en legde de bal af op Nijland, die het buitenkansje niet onbenut liet.

Niet lang daarna had De Graafschap alweer gelijk kunnen maken via Youssef El Jebli. De middenvelder slaagde er echter niet in om een hoek uit te zoeken, waardoor Mickey van der Hart redding kon brengen. Verder had de hekkensluiter weinig in te brengen tegen PEC, dat zelf ook niet heel veel creëerde, maar wel heel effectief was. Veldwijk legde de bal met zijn borst prima klaar voor Nijland, die snoeihard uithaalde en zijn tweede goal van de avond op het scorebord zette. De score had nog voor rust verder kunnen oplopen: Dirk Marcellis schoot voorlangs en even later wilde Wouter Marinus de bal breed leggen, waar zelf schieten de beste optie was geweest.

In de slotfase van de eerste helft had De Graafschap nog een paar kansjes: eerst via wederom El Jebli, die dit keer de bal tegen het zijnet volleerde, en vervolgens hobbelde een mislukte inzet van Smeets voor het doel langs. De Graafschap ging met aanvallende intenties de tweede helft in, maar wist zelf geen echte kansen af te dwingen. De eerste kwam er pas na tien minuten, toen Marinus de bal zomaar inleverde bij Vincent Vermeij. In tegenstelling tot Veldwijk voor rust had Vermeij geen vrije doorgang naar het doel: uiteindelijk kwam de bal bij Smeets terecht, die niet verder kwam dan een gekraakt schot.

Toch kregen de Superboeren hun aansluitingstreffer. De in de rust ingevallen Nathan Kabasele had na een goede combinatie alle vrijheid en schoot via het been van Van der Hart de 2-1 binnen. Pas daarna kreeg PEC zijn eerste kans van de tweede helft: weer kwam Veldwijk in kansrijke positie, maar net zoals voor rust stopte Jurjus de inzet van de spits. Verder maakte De Graafschap de dienst uit in het IJsseldeltastadion, in de jacht naar de gelijkmaker. Kansen kwamen er echter niet en het duurde tot in de blessuretijd alvorens er een doelpoging kwam. Vermeij kreeg veel ruimte na een geblokte vrije trap, maar zijn schot ging ruim over. De punten bleven hierdoor in Overijssel.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties