Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC maakt melding van akkoord met Ajax: 'Ik wil minuten maken'

Laatste update:

De overgang van Johnsen naar PEC zat al geruime tijd in de pijplijn, maar nu wordt zijn komst ook daadwerkelijk bevestigd. PEC huurt Johnsen voor één seizoen en kan hem daarna voor een nog onbekende transfersom definitief inlijven. Hij contract van de Noorse buitenspeler bij Ajax loopt nog door de zomer van 2021.

"Op mijn leeftijd wil ik minuten maken in de Eredivisie. Bij PEC Zwolle heb ik een goed gevoel", laat Johnsen weten op de clubsite van PEC. "Niet alleen op basis van de gesprekken die ik hier heb gevoerd, maar ook van wat ik de afgelopen jaren heb gezien. Ik zal er alles aan doen om mij in de basis te knokken en zie uit naar de start van de competitie."

Johnsen werd vorig seizoen al door Ajax verhuurd aan sc Heerenveen, de club waarvan de Amsterdammers hem in 2017 voor 2,4 miljoen euro van overnamen. Heerenveen had eveneens een optie tot koop op de 21-jarige buitenspeler, maar maakte hier geen gebruik van.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
101
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties