Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC neemt veelzijdige AZ'er transfervrij over: 'Speler met durf en lef'

Laatste update:

Lam kwam de laatste twee seizoenen uit voor de eerste selectie van AZ. Hij speelde negen wedstrijden voor de hoofdmacht. Zijn eerste doelpunt voor de Noord-Hollanders maakte hij in de Europa League tegen het Griekse PAOK Saloniki. Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is blij dat Lam, transfervrij, toegevoegd kan worden aan de selectie van Ron Jans.

"Voor de positie waarvoor wij hem halen zijn wij dun bezet", vertelt Nijkamp via de officiële kanalen van PEC. "Het is een speler die durf en lef in zijn spel gooit en dus goed past in de speelwijze die wij voorstaan. Ook omdat de transfer van Fatih Turan niet doorging konden we aan de rechterkant nog goed een speler met zijn kwaliteiten gebruiken."

Een goede speler voor PEC Zwolle

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
5
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties