Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC verslaat NAC Breda opnieuw en evenaart prestatie uit 1982/83

Laatste update:

Het duel was nog maar net begonnen, of NAC liep reeds achter de feiten aan. Mokhtar schoot van afstand fraai raak, al verkeek doelman Mark Birighitti zich volledig op de inzet. PEC speelde goed voetbal, maar liet na om het bezoek uit Breda op een ruimere achterstand te zetten. Terell Ondaan kon niet profiteren van gegrabbel van Birighitti en de spits kon even later ook niet zijn voet tegen een voorzet van Bram van Polen zetten.

NAC kwam aanvankelijk niet verder dan een hachelijk moment van Philippe Sandler, die de bal na een kwartier spelen bijna zijn eigen doel in gleed, maar op slag van rust had het bezoek uit Breda een goede kans. Ambrose kon de bal echter niet goed controleren en Diederik Boer had geen moeite met het wippertje van de aanvaller.

In de eerste vijftien minuten na rust volgden de kansen voor beide teams elkaar op. Mokhtar kon een fraaie solo niet met een treffer belonen, Mounir El Allouchi mikte naast, Diederik Boer pakte een kopbal van Pablo Mari en een been van een NAC-speler voorkwam dat Ondaan bij de tweede paal voor de 2-0 kon zorgen.

NAC zocht ook in het restant van de wedstrijd nadrukkelijk naar een gelijkmaker. Boer hield PEC echter voortdurend op de been: zo keerde de doelman een kwartier voor tijd een inzet van Angeliño en vlak voor tijd redde hij, samen met Sandler, op een schot van Paolo Fernandes. Met hangen en wurgen bereikte het team van John van 't Schip het eindsignaal.

-
Wie gaat dit seizoen meer punten pakken?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
6
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties