Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC wil snel opvolger ontslagen Stegeman: 'Verbeek is niet afgebeld'

Laatste update:

In zijn eerste, vanwege corona afgebroken seizoen, eindigde de club op een vijftiende plaats. Momenteel staan de Zwollenaren op een dertiende positie. "PEC Zwolle gaat nu verder op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en hoopt deze spoedig te presenteren", zo valt op de clubsite te lezen. Dat zou direct ook de coach kunnen worden die volgend seizoen voor de groep staat, maar het kan ook iemand zijn die de resterende wedstrijden voor de groep gaat staan.

De wegen van Stegeman en PEC zouden na dit seizoen al scheiden, zo werd eind december bekend. Hoewel PEC toentertijd in de middenmoot van de Eredivisie stond, was de clubleiding van mening dat er meer rendement uit het eerste half jaar gehaald had kunnen worden. Vanuit de spelersgroep, technische staf en directie bestond wel de nadrukkelijke wens om het seizoen met elkaar af te maken.

PEC staat momenteel tien punten boven de degradatiestreep, maar de reeks in het nieuwe kalenderjaar is ronduit dramatisch. Na de bekendmaking van het zomerse vertrek van Stegeman won het team nog maar één wedstrijd: het uitduel met Willem II werd met 1-3 gewonnen. De resterende acht Eredivisie-duels leverden slechts vier schamele punten op.

Mike Willems, technisch manager van PEC, noemt de nederlaag tegen FC Emmen 'een groot dieptepunt' en verzekert dat Stegeman 'sportief' op het slechte nieuws reageerde. "Natuurlijk, zo'n gesprek is nooit leuk. Maar het was wel een reëel gesprek. John zei dat hij dankbaar was om bij PEC te werken. Maar goed, hij voelde de laatste weken ook wel dat het steeds spannender werd. Het sentiment werd steeds negatiever", werd de sportbestuurder van de Overijsselse club door de Stentor geciteerd.

Een van de trainers waar PEC onlangs oriënterend mee gesproken heeft is Gertjan Verbeek en hij is nog steeds in beeld. "We hebben hem niet afgebeld", vertelt Willems. "Gertjan is vrij en hij staat op de lijst. We gaan ook kijken naar een lijst met opties om het seizoen af te maken."

In het najaar van 2019 raakte Stegeman in opspraak toen hij een eenzijdig auto-ongeluk veroorzaakte. De oud-profvoetballer werd door PEC én justitie bestraft met een boete voor rijden onder invloed, maar mocht wel aanblijven als trainer. Stegeman was in zijn trainersloopbaan alleen nog in Overijssel actief. Hij stond eerder voor de groep van Heracles Almelo (2014-2018) en Go Ahead Eagles (2018/19).

-

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
9
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
7
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties