Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC Zwolle dendert na stormachtig begin over NEC heen op de ranglijst

Laatste update:

Het was duidelijk dat, het wegens Koningsdag in het oranje spelende, PEC nog alles had om voor te spelen, want de Zwollenaren pakten meteen na het eerste fluitsignaal het initiatief. Het eerste gevaar kwam al na een dikke vijf minuten op naam te staan van Ouasim Bouy, die uit een goede voorzet van Bram van Polen over kopte. Queensy Menig stichtte vijf minuten later gevaar met een voorzet die door iedereen gemist werd en een venijnig schot in de korte hoek, maar Brad Jones kon net redden.

Vijf minuten later moet de doelman wel vissen: Anthony Limbombe verloor de bal op zijn eigen helft en zag Sheraldo Becker het leer oppikken, waarna de Ajax-huurling vanaf een meter of twintig prachtig binnen schoot. Hiermee was het nog niet gedaan met de Zwolse storm: Bouy schoot eerst via het been van een tegenstander net naast, voordat het een paar minuten later weer raak was: die andere Ajax-huurling, Menig, kwam van links naar binnen en liet deze keer Jones wel kansloos met een rake schuiver.

Ernest Faber greep daarna in door na 36 minuten al twee keer te wisselen en hij bracht Mihai Roman en Joey Sleegers in plaats van Janio Bikel en Limbombe. Met deze twee versterkingen begon NEC de tweede helft feller, al werd dit waarschijnlijk ook ingegeven door een donderpreek van de trainer in de kleedkamer. De eerste kansen na de rust waren echter weer voor PEC: Bouy zag eerst een kopbal uiteenspatten op de paal, voordat Becker de bal na een snelle uitbraak in het zijnet schoot.

De Zwollenaren leken het na deze opleving wel te geloven, terwijl NEC niet in staat was zich aanvallend te laten gelden. In de laatste twintig minuten dook Menig nog bijna alleen voor de keeper op, maar hij vond Dario Dumic op zijn weg. De bezoekers slaagden er ook in de slotfase niet in grote kansen te creëren, waardoor NEC nu de laatste tien uitwedstrijden op rij niet heeft gewonnen: de ploeg van Faber speelde er vier gelijk, terwijl er zes werden verloren.

-
Vind je dat PEC Zwolle woensdagavond verdiend gewonnen heeft?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties