Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC Zwolle gaat op 'trainingskamp' na 'ronduit teleurstellende resultaten'

Laatste update:

"Want dat we die zesde plek nog bezetten, is een klein wonder na de ronduit teleurstellende resultaten in de tweede helft van de competitie. Wij willen met John van 't Schip, zijn staf en de selectiespelers juist nu die neergaande lijn doorbreken, niet vanuit wanhoop, maar wel vanuit het besef en de wil er echt alles aan te hebben gedaan om de vurige wens van ons allen te bewerkstelligen: het opnieuw spelen van Europees voetbal", aldus Visser in zijn column.

Het verzoek voor tweemaal een tweedaags trainingskamp werd gedaan door Van 't Schip zelf, aldus Visser. Zwolle, dat zaterdag met 3-2 van Roda JC Kerkrade verloor, speelt komende zaterdag in het MAC3PARK Stadion tegen Excelsior en gaat drie dagen later op bezoek bij FC Twente.

Denk jij dat PEC Zwolle de play-offs bereikt?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
20
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
29
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties