Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC Zwolle geeft uit Utrecht verbannen verdediger alvast rugnummer

Laatste update:

PEC heeft op de website van de club nog geen melding gemaakt van de definitieve komst van de mandekker, maar maakt via Twitter nu wel bekend dat Bjelica rugnummer 22 heeft gekregen. De deal lijkt dus te zijn afgerond. Een andere nieuwkomer bij PEC, Ajax-huurling Sheraldo Becker, heeft rugnummer 17 toegewezen gekregen.

De van oorsprong Servische Bjelica was eigendom van FC Utrecht, tot hij het zichzelf moeilijk maakte als huurling bij Sparta. In Rotterdam creëerde de verdediger een onwerkbare situatie: hij wilde alleen naar het stadion komen voor het thuisduel met NEC (2-2), wanneer hem een basisplaats zou worden gegarandeerd. Daar wilde Sparta geen medewerking aan verlenen en zodoende werd de huurovereenkomst van Bjelica, die vijf duels voor de Rotterdammers speelde, nadien verbroken.

Met wederzijds goedvinden werd vervolgens ook besloten dat FC Utrecht en Bjelica uit elkaar gingen. De verdediger dook daarna op bij AZ om mee te trainen en een oefenwedstrijd te spelen tegen Jong Sparta. Dat kreeg geen vervolg en vervolgens meldde hij zich bij PEC. Die club geeft hem nu een nieuwe kans.

Aleksander Bjelica is een aanwinst voor PEC Zwolle

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
20
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
5
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties