Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Valentijn Driessen las nieuws over Ruud van Nistelrooij: 'Ik stond er wel raar van te kijken, dat Burnley hem wil'

Laatste update:

"Ik stond er wel raar van te kijken, dat Burnley hem wil. Waarom zou een Premier League-club (Championship-club, red.) Van Nistelrooij willen binnenhalen?", begint de journalist in de podcast.

"Ik begrijp niet waar dat vandaan zou komen. Dat ene jaartje bij PSV, waar hij wel een aantal prijzen won, is natuurlijk niet zo goed afgelopen als dat iedereen gedacht had." Van Nistelrooij won de Johan Cruijff Schaal en TOTO KNVB Beker in dienst van de Eindhovenaren.

Eén wedstrijd voor het einde van het seizoen 2022/23 besloot hij op te stappen. Sindsdien zit Van Nistelrooij zonder club. Wel gaf de oud-spits in meerdere interviews al aan dat hij staat te trappelen om weer aan de slag te gaan.

Van Nistelrooij deelde ook dat hij de wens heeft om te werken in een land waar hij gespeeld heeft. "Naar Burnley... Ik vind het wel een gewaagde stap, ook voor hem", vervolgt Driessen. "Je moet nog maar eens uit die Championship zien te komen."

The Clarets eindigden het afgelopen seizoen als negentiende in de Premier League en komen daardoor de komende jaargang uit in de Championship.

Van Nistelrooij heeft meerdere opties om zijn trainerscarrière voort te zetten. Diario AS meldde onlangs dat de oud-spits met enkele Spaanse clubs heeft gesproken over een mogelijk dienstverband.

Van Nistelrooij hield de namen van de betreffende clubs voor zich. Ook werd hij een kleine maand geleden door Het Laatste Nieuws in verband gebracht met KRC Genk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Mexico in moeilijkheden
8
'Paris Saint-Germain wil naast Geertruida nog een Nederlandse verdediger halen'
13
Chelsea-aankoop Kendry Páez schrijft geschiedenis op de Copa América
4
In de wandelgangen: Memphis Depay kan opvallende transfer maken
11
Databureau ziet slechts twee landen met grotere kans op EK-winst dan Nederland
57
Santiago Gimenez mist grote kans, krijgt geel en uit frustraties bij wissel
14

Meer sportnieuws

Reacties