Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crysencio Summerville schittert opnieuw en bezorgt Leeds United belangrijke zege

Laatste update:

Bijzonderheden:


Summerville was maandagavond de enige Nederlander in de basiself van Leeds United. Joël Piroe kwam een kwartier voor het laatste fluitsignaal als invaller binnen de lijnen, terwijl Pascal Struijk kampt met een liesblessure. Bij Middlesbrough stonden Anfernee Dijksteel en Rav van den Berg aan de aftrap.

Summerville maakte zijn eerste doelpunt, de 1-1 van Leeds United, na een klein kwartier vanaf de strafschopstip. Vervolgens gaf hij met een briljante steekbal een heerlijke assist bij de 2-3 van Wilfried Gnonto. Summerville bekroonde zijn wedstrijd met een fraai doelpunt. De Rotterdammer krulde na een uur op karakteristieke wijze de 2-4 binnen. Na afloop werd de Nederlandse jeugdinternational uitgeroepen tot Sky Sports Player of the Match.

De cijfers van Summerville op het tweede niveau van Engeland zijn indrukwekkend. De pijlsnelle buitenspeler kwam in alle competities al 3.488 minuten in actie namens Leeds United, verdeeld over 44 optredens. Daarin was hij goed voor twintig doelpunten en 10 assists. Op Elland Road ligt hij nog tot medio 2026 vast.

Door de zege staat Leeds United (90 punten) momenteel op de tweede plek in het Championship, met een punt minder dan Leicester City (91 punten), dat wel nog een wedstrijd tegoed heeft. Ipswich Town (89 punten), dat eveneens een wedstrijd minder speelde dan Leeds United, is ook nog in de race voor directe promotie.

Middlesbrough - Leeds United 3-4


7' 1-0 Isaiah Jones (assist: Emmanuel Latte Lath)
14' 1-1 Crysencio Summerville (penalty)
18' 1-2 Patrick Bamford (assist: Junior Firpo)
30' 2-2 Emmanuel Latte Lath (assist: Finn Azaz)
39' 2-3 Wilfried Gnonto (assist: Crysencio Summerville)
61' 2-4 Crysencio Summerville (assist: Junior Firpo
87' 3-4 Emmanuel Latte Lath (assist: Alex Gilbert)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
14
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties