Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC Zwolle plukt opvolger van Jaap Stam weg bij aartsrivaal

Laatste update:

De technische leiding van PEC Zwolle sprak de afgelopen tijd met meerdere kandidaten over de trainerspositie. Maurice Steijn leek lange tijd de beste papieren te hebben, maar wilde VVV-Venlo uiteindelijk toch niet verlaten voor een dienstverband in Zwolle. Naar verluidt kon er geen overeenstemming worden bereikt over de voorwaarden in het contract. Ook Albert Stuivenberg, de huidige assistent-bondscoach van Wales, werd van het kandidatenlijstje geschrapt.

Technisch manager Gerard Nijkamp verklaart op de clubsite waarom de keuze uiteindelijk op Stegeman is gevallen. "John heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in het betaald voetbal. Door zijn inspirerende wijze van leiding geven, in combinatie met een aanvallende maar realistische speelstijl waar wij bij PEC Zwolle liefhebber van zijn, heeft hij veel indruk op ons gemaakt. Zijn aanstelling past bij de filosofie van onze club en John is wat ons betreft een hoofdtrainer die past in het rijtje Art Langeler, Ron Jans, John van 't Schip en Jaap Stam."

"Na een mooi seizoen bij Go Ahead Eagles, waarin het op een haar na niet lukte om te promoveren, komt er voor mij persoonlijk nu een mooie kans om bij een stabiele Eredivisieclub aan de slag te gaan", vult Stegeman aan. "Als hoofdtrainer wil ik met mijn team en selectie er alles aan doen om de club de komende jaren verder te laten groeien. Op zaterdag 22 juni starten we met de voorbereiding op hopelijk een heel mooi seizoen." De oud-aanvaller, slechts een seizoen werkzaam in De Adelaarshorst, tekent een tweejarig contract, plus een optie voor nog een seizoen, in Zwolle.

Zou jij John Stegeman een goede trainer vinden voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

Quilindschy Hartman openbaart hoe dicht hij bij een vertrek naar Chelsea was
2
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
14
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties