Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC Zwolle slaat slag en haalt derde aanwinst op bij Club Brugge

Laatste update:

"Ik ben heel content om komend seizoen in de Eredivisie mijn opwachting te maken. PEC Zwolle is een ambitieuze club die er naar streeft om verzorgd en aanvallend voetbal te spelen", verklaart Voet op de website van PEC. "Dat past helemaal in mijn straatje. Wanneer het nieuwe seizoen over een paar weken zal doen losbarsten moet ik er staan en ga ik mijn best doen om in het basiselftal te geraken. Ik was daarstraks al even op het veld. Het stadion en de grasmat zien er tof uit en maakt de goesting in een nieuw seizoen voor mij alleen maar groter", aldus de 1.90 meter lange verdediger.

Technisch manager Mike Willems legt uit waarom PEC bij Voet is uitgekomen. "Siemen is een voetballende verdediger die een uitstekende indruk maakt op Art (Langeler, red.), de scouts en mij. Ook het feit dat hij linksbenig is en de nodige lengte met zich meeneemt zorgden ervoor dat wij hem erg graag aan onze selectie wilde toevoegen. Ik ben blij dat het gelukt is en dat onze groep, ook met de komst van Kostas Lamprou donderdag, steeds meer vorm begint te krijgen. Tijdens de voorbereiding is het aan Siemen om de technische staf verder te overtuigen van zijn kwaliteiten zodat zij niet om hem heen kunnen", zo besluit de bestuurder in Zwolse dienst.

Voet kwam in 2009 in de jeugdopleiding van Brugge terecht en de teller in de hoofdmacht staat inmiddels op negen competitiewedstrijden en een duel in de Belgische beker. Bij zijn debuut tegen KV Kortrijk vorig jaar oktober wist de mandekker gelijk te scoren. Voet, gehaald als opvolger van Thomas Lam, kwam tot dusver tot een jeugdinterland namens de Belgische nationale ploeg. Hij is na Kostas Lamprou en Jasper Schendelaar de derde aanwinst van PEC voor volgend seizoen.

Meer nieuws

Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
43
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
5
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
5
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
51
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties