Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle stunt bij herstart competitie in Eindhoven

Laatste update:

Pieters stond voor het eerst sinds 11 april weer eens in het veld bij PSV en zijn rentree liep dus uit op een enorme teleurstelling. PSV begon nog wel sterk, met een kans voor Tim Matavz na 44 seconden, en bleef ook hierna druk zetten op de vijandelijke defensie. De eigen verdediging zag er echter opnieuw niet scherp uit en PEC had een penalty verdiend toen Marcelo de bal stil legde met zijn hand. Scheidsrechter Dennis Higler legde de bal echter niet op de stip en zag dat PEC goed bleef meedoen. Youness Mokhtar kreeg een schietkans, maar zijn inzet werd een afzwaaier. Aan de overkant dacht Jeremain Lens PSV in de twintigste minuut op voorsprong te brengen, maar hij scoorde in buitenspelpositie en daardoor kon PEC even later op voorsprong komen: een slalom van Pluim leek op niets uit te lopen, maar Marcelo tikte de bal ongelukkig bij Benson, die in zijn honderdste Eredivisie-wedstrijd zijn twintigste goal op het hoogste niveau maakte.

De thuisploeg moest in de achtervolging en Lens kreeg twee goede kansen om de gelijkmaker binnen te werken. De eerste keer raakte hij de bal echter met zijn buitenkant in plaats van zijn wreef, terwijl de tweede inzet (uit de draai) recht op Boer afging. PSV leek zodoende met een achterstand te gaan rusten, maar kort voor de thee werd het toch 1-1. Mertens dolde aan de linkerkant zijn tegenstander en draaide de bal naar de tweede paal, waar Matavz het leder nog licht toucheerde. Voor PEC betekende het een tegenvaller, maar de bezoekers konden tevreden zijn over de eerste helft en gingen in het tweede bedrijf gewoon verder met waar zij mee bezig waren. Dat leverde na negen minuten een hernieuwde voorsprong op: de defensie van PSV stuntelde bij een voorzet van Giovanni Gravenbeek, waardoor Benson zijn tweede van de avond kon binnenschuiven.

PEC had er kort hierna ook direct 1-3 van kunnen maken. De slecht spelende Mark van Bommel liet zich aftroeven door Mokhtar, maar het schot van Van den Berg belandde niet tussen de palen, waardoor PSV in leven bleef. De thuisploeg kreeg vervolgens enorme kansen op de gelijkmaker: een schot van Van Bommel kon niet geklemd worden door Boer, die een goal van Matavz in de rebound voorkwam, en even later opnieuw een bijzondere redding in huis had. Ditmaal kreeg PSV drie kansen op de doellijn, maar Matavz, Mertens en Kevin Strootman kregen de bal wonder boven wonder niet over de doellijn. PEC overleefde de hachelijke situatie en Pluim zorgde aan de overkant weer voor gevaar. De kopbal van de aanvaller was perfect, maar Boy Waterman kon er nog net een corner van maken.

De keeper oogstte applaus, maar kon niet voorkomen dat er uit de hoekschop die volgde alsnog gescoord werd. Pluim werd niet goed gedekt en kopte opnieuw op het vijandelijke doel: ditmaal met meer succes. PEC zorgde daarmee voor een primeur, aangezien de ploeg nog nooit eerder drie keer scoorde in een wedstrijd tegen de Eindhovenaren, en dit leidde tot frustratie bij de PSV'ers. Pieters zette ruim twintig minuten voor tijd een tackle van achteren in op Benson en kreeg geheel terecht een directe rode kaart, waardoor PSV met een man minder op zoek moest naar de aansluitingstreffer. De thuisploeg probeerde nog wel wat, maar PEC hield eenvoudig stand en wist de drie punten over de streep te trekken. De ploeg van Art Langeler heeft na de verrassende zege evenveel punten als AZ en sc Heerenveen, terwijl PSV zaterdag kan worden ingehaald door FC Twente. De Tukkers hebben momenteel al evenveel punten als PSV, maar een minder doelsaldo, en spelen dit weekend thuis tegen RKC Waalwijk. Ajax en Feyenoord hebben zondag de kans om PSV in punten te evenaren.

-
PSV moet deze maand absoluut een nieuwe verdediger halen

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties