Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid

Laatste update:

Ancelotti ging na het kampioenschap van Real Madrid in 2022 op de foto met Vinícius Júnior, Eder Militão, David Alaba en Rodrygo. De kampioenenmaker vierde destijds feest met een zonnebril en een sigaartje. De foto ging viral, voor Ancelotti schijnbaar reden om het twee jaar later nog eens dunnetjes over te doen.

Meer: ‘Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen’

De hoofdrolspelers van toen, met daarbij ook Eduardo Camavinga, voegden zich opnieuw bij Ancelotti. Trainer en spelers droegen ditmaal allemaal een zonnebril en de Italiaanse trainer deed tevens een sjaal om. Ancelotti liet zaterdagavond na de 0-4 zege op Granada al weten dat hij de titel zou gaan vieren met een sigaar.

Even later is op beelden van de titelparade te zien dat Ancelotti kort achter Antonio Rüdiger een dansje doet, tot groot genoegen van de aanwezige fans van Real Madrid. De succescoach spreekt de menigte in het centrum van Madrid even later ook toe.

Ancelotti werd onlangs voor de tweede keer als trainer kampioen met Real Madrid. Hij wist tevens tweemaal beslag te leggen op de Champions League. Op 1 juni kan Ancelotti de belangrijkste Europese prijs voor de derde keer winnen. In de finale op Wembley dient dan wel te worden afgerekend met Borussia Dortmund.

Meer nieuws

Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
0
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
1
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
7
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties