Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC Zwolle wint felbegeerde strijd en haalt aanvaller op bij Vitesse

Laatste update:

Buitink speelde al 63 officiële wedstrijden op het hoogste niveau en heeft inmiddels 11 doelpunten achter zijn naam staan. De aan PEC verhuurde aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Vitesse en debuteerde in het seizoen 2017/18 in de hoofdmacht. "Zoals ik vaker heb gezegd, is Vitesse mijn club en wil ik er alles aan doen om hier te slagen. Die missie blijft hetzelfde en daarom heb ik mijn contract verlengd. Tegelijkertijd verlang ik naar meer speelminuten. Dat heb ik nodig voor mijn ontwikkeling en ik hoop die minuten bij PEC Zwolle te kunnen vinden", legt hij de tijdelijke overstap naar PEC uit. "Met hopelijk veel overwinningen en doelpunten op zak, wil ik volgend seizoen als een completere en meer ervaren speler terugkeren bij Vitesse."

Technisch directeur Johannes Spors blijft geloven in een definitieve doorbraak van Buitink bij Vitesse. "We begrijpen echter ook zijn honger naar meer speelminuten. De constructie zoals deze nu vorm is gegeven, past daarom voor iedereen het beste. We hopen dat Thomas veel ervaring op gaat doen bij PEC Zwolle, zodat hij met nog meer bagage volgend seizoen terugkeert en dan weer van waarde gaat zijn voor ons." Buitink kwam dit seizoen tot veertien Eredivisie-wedstrijden en twee duels in de TOTO KNVB Beker.

Trainer Thomas Letsch geeft dit seizoen bij Vitesse de voorkeur aan Oussama Darfalou en Armando Broja, allebei goed voor zes doelpunten. Hierdoor moest Buitink genoegen nemen met een rol als reserve. Fortuna Sittard, sc Heerenveen, RKC Waalwijk en FC Utrecht namen volgens de Stentor naast PEC allemaal contact op met de zaakwaarnemer van Buitink, die dus heeft gekozen voor een verhuurperiode in Zwolle.

PEC is zeer opgetogen over het aantrekken van Buitink. "Dat hij bij Vitesse dit seizoen nauwelijks aan spelen toekomt ligt niet zo zeer aan hem, maar meer aan de ijzersterke concurrentie waarmee hij te maken heeft. Als Thomas dan speelt, staat hij er ook en laat hij zien waarom hij een groot talent is", deelt technisch manager Mike Willems een compliment uit aan de huurling. "Bij ons krijgt hij de kans om wedstrijden te spelen en doelpunten te maken, want daar zijn zowel club als speler zeer bij gebaat. Ik vind dit echt, en dan spreek ik ook even voor Thomas, een ware win-win situatie."

Eredivisionisten nemen massaal contact op met zaakwaarnemer Vitessenaar

Verschillende clubs in de Eredivisie willen in deze transferperiode zakendoen met Vitesse.Lees artikel

Zie jij Thomas Buitink alsnog slagen bij Vitesse?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties