Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pechdag Ronaldo voorkomt ruime bekerzege Real Madrid

Laatste update:

Real had voor eigen publiek niet veel moeite met Osasuna, de nummer vijftien van de Primera División. Een kleine maand geleden deden los Rojillos het in Pamplona nog verrassend goed en werd Real op 2-2 gehouden, maar nu liep het allemaal minder voorspoedig. Carlo Ancelotti's team dacht al na een kwartier een strafschop te krijgen, toen Jesé naar het gras ging. Arbiter Pedro Jesús Pérez Montero wees naar de stip, maar twijfelde en overlegde met zijn assistent.

Die adviseerde hem de penalty te heroverwegen en dat deed Pérez Montero. De strafschop werd geannuleerd en Jesé kreeg geel voor een schwalbe, een merkwaardige beslissing. Real liet zich er evenwel niet door van de wijs brengen en kwam twee minuten daarna toch nog op voorsprong. Benzema kopte binnen uit een fraaie vrije trap van Luka Modric en bracht de thuisploeg aan de leiding. Kort voor rust kreeg Oier een goede kans om Osasuna aan de 1-1 te helpen, maar hij schoot naast.

Het was een spaarzame kans voor de bezoekers, want in de tweede helft kwam Osasuna er helemaal niet meer aan te pas. Real was heer en meester en Ronaldo kopte over uit een corner van Gareth Bale, terwijl Benzema erg slecht schoot na een prachtige pass van Modric. De 2-0 hing in de lucht en die viel een kwartier na rust, toen de bal via Benzema bij Ronaldo kwam. De Portugees had een vrije schietkans, maar legde de bal opzij naar Jesé, die de marge van de thuisploeg verdubbelde. Hierna ging Ronaldo zelf op zoek naar een doelpunt.

De favoriet voor het winnen van de Ballon d'Or kreeg daar in een paar minuten na de goal van Jesé drie goede kansen voor. Eerst zette CR7 keeper Asier Riesgo aan het werk, vervolgens tikte hij de bal na een geweldige pass van Modric uit een volley net naast en hierna torende Ronaldo bij een voorzet van Marcelo nog boven alles en iedereen uit, maar ging zijn kopbal over en blesseerde hij bij de landing Benzema. Ronaldo was later in de wedstrijd nog een keer ongelukkig, toen hij per ongeluk een zeker doelpunt van Bale voorkwam, door in de baan van diens inzet te staan en de bal met de knie naast te tikken. Osasuna ontsnapte dus aan een grotere achterstand en mag in de return (volgende week in Pamplona) proberen om de 2-0 achterstand ongedaan te maken.

-
Cristiano Ronaldo was de beste man aan de kant van Real Madrid

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties