Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellè is met doelpunt en assist grote man bij Italië

Laatste update:

Israël - Italië 1-3
De 31-jarige aanvaller van Shandong Luneng tikte na een klein kwartier binnen na een strakke voorzet van Luca Antonelli en had daardoor vier van de laatste zeven interlanddoelpunten van Italië voor zijn rekening genomen. De blauwhemden bleken bijzonder effectief, want ook de tweede doelpoging leverde een treffer op. Antonio Candreva mocht na een overtreding op Giacomo Bonaventura aanleggen vanaf elf meter en stuurde de doelman de verkeerde hoek in: 0-2. Israël deed voor de thee echter nog wel wat terug in Haifa.

Tal Ben Haim II, een 27-jarige linksbuiten van Maccabi Tel Aviv, verraste Gianluigi Buffon met een lepe boogbal en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Pellè was in de blessuretijd nog dicht bij de 1-3, maar zijn kopbal werd gekeerd door David Goresh. In de tweede helft kreeg Italië al gauw een tegenslag te verwerken doordat Giorgio Chiellini voor het eerst in een interland rood kreeg, maar veel verder dan een kans voor Nir Bitton kwam Israël niet meer. Italië gooide het duel zeven minuten voor tijd op slot: Ciro Immobile hamerde binnen dat Pellè de bal had doorgekopt.

Servië - Ierland 2-2
Ierland kwam al na drie minuten op voorsprong op de slechte grasmat van Stadion Rajko Mitic in Belgrado. Jeff Hendrick volleerde een afvallende bal achter doelman Predrag Rajkovic: 0-1. Ierland leunde vervolgens op de verdediging en Servië kwam niet veel verder dan enkele aardige opzetjes en kansen voor Filip Kostic en Aleksandar Mitrovic. Het team van trainer Slavoljub Muslin stelde in tweede helft echter orde op zaken: Kostic schoot na een voorzet vanaf rechts van dichtbij binnen en Dusan Tadic benutte een strafschop. Servië leek de zege wel binnen te hebben, maar negen minuten voor tijd ging het door een kopbal van Daryl Murphy toch nog mis: 2-2.

Ja, hij speelt ver weg, in China, maar Graziano Pellè blijft maar scoren. Vanavond scoorde hij opnieuw voor Italië! Hij was goed voor vier van de laatste zeven treffers van de Squadra Azzurra!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 5 september 2016

-
Is Graziano Pellè op dit moment de beste spits van Italië?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties