Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellè lacht: 'Ik ben dan denk ik te oud, om terug te komen in de Serie A'

Laatste update:

"Iedere wedstrijd is een nieuw verhaal, ik voelde me goed en de bondscoach gaf me de kans. Ik ben blij dat ik kon scoren: iedereen die speelt, wil graag bewijzen wat hij kan", aldus Pellè, die zich op zijn gemak voelde met Éder in zijn buurt. "Met hem heb ik bij Sampdoria samen gespeeld, dus we weten elkaar wel te vinden. We verschillen van elkaar, maar samen creëren we wel nieuwe dingen", legde de drievoudig international uit.

In de aanloop naar de wedstrijd was er controverse rond bondscoach Conte en dat vond Pellè jammer. De commotie tussen Juventus en de ex-trainer was onnodig en beschadigt het imago van het Italiaans voetbal verder, oordeelt Pellè. "In Italië zijn we gewend de boel op te stoken. Het is zonde om onrust te zien rond de nationale ploeg, maar het lijkt Conte wel juist aan te vuren en dat werkt dan weer door op ons. Ik probeer altijd op te staan voor Italië, als ik buiten de landsgrenzen ben."

"Geen enkel ander land heeft immers die prachtige steden en prachtige landschappen, die Italië heeft. Als straks de nieuwe stadions worden gebouwd, zoals het Juventus Stadium, zal de Serie A echt weer de grootste competitie ter wereld worden. Ik ben er zeker van dat, als er nieuwe stadions komen in Rome, Napels en Florence, het voor alle clubs moeilijk wordt om in die steden te spelen", verzekert Pellè in de Italiaanse pers. "Of ik dat zelf nog meemaak? Ik denk dat ik te oud ben, om nog terug te komen in de Serie A wanneer die stadions afgebouwd zijn. Maar dat het er beter op zal worden, dat weet ik zeker", glimlacht Pellè.

Zie jij Graziano Pellè nog eens terugkeren bij een Italiaanse club?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties