Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pellè maakte er 27 en Guidetti 20, ik ken die cijfers uit mijn hoofd'

Laatste update:

Na een Europese wedstrijd is het niet makkelijk om tegen Willem II te spelen, zegt Kuyt tegen FOX Sports. "Je weet op mentaal gebied dat dit de moeilijkste wedstrijden zijn. Het is dan makkelijk om tegen topteams als PSV en Ajax te spelen. Nu verwacht iedereen dat Feyenoord wel even de punten gaat ophalen." Dat Feyenoord de eerste acht wedstrijden in winst zou omzetten had Kuyt ook niet verwacht. "Volgens mij is dat nog niet heel veel clubs in Europa gelukt. Wij als Feyenoord moeten daar enorm trots op zijn."

Aanvaller Nicolai Jörgensen is goud waard voor Feyenoord: met een handig hakballetje maakte hij tegen Willem II zijn zesde van het seizoen. De Deen weet dat zijn voorgangers razend populair waren in De Kuip. Hij vindt het 'lastig te zeggen' of hij het beter gaat doen dan Graziano Pellè en John Guidetti. "Pellè maakte er 27, Guidetti 20. Als ik hetzelfde kan presteren ben ik al heel blij. Ja, die aantallen ken ik uit mijn hoofd. Ik hoop ook zulke cijfers te halen."

Nicolai Jörgensen in acht duels voor Feyenoord: zes goals, drie assists! Baas! #wilfey #eredivisie

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Denk je dat Nicolai Jörgensen er meer dan twintig gaat maken?

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties