Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellè met dubbelslag opnieuw goud waard voor Feyenoord

Laatste update:

Pellè scoorde al zes thuiswedstrijden op rij en een duel met FC Groningen leek voor de Italiaan de uitgelezen mogelijkheid om ook voor het zevende duel op rij te scoren. De trots van het noorden heeft het namelijk niet makkelijk, maar in het eerste bedrijf hield de equipe van trainer Robert Maaskant eenvoudig stand. De grootste kans in de oersaaie helft was zelfs voor de bezoekers: Tim Sparv kwam net niet bij de bal na een vrije trap.

Het publiek mokte en Feyenoord besefte dat het uit een ander vaatje moest tappen. De Rotterdammers startten de tweede helft een stuk dreigender, al resulteerde dat niet echt in grote mogelijkheden. Dat het doelpunt uit een dode spelsituatie zou vallen was geen groot wonder: wie anders dan Pellè knikte een hoekschop van Jordy Clasie tegen de touwen. De bal werd nog weggewerkt door een Groningen-verdediger, maar scheidsrechter Björn Kuipers oordeelde terecht dat het achter de doellijn gebeurde.

Kuipers had niet veel later wellicht rood kunnen geven aan invaller Leandro Bacuna, die het been van keeper Erwin Mulder raakte met een te laat ingezette sliding. Dat gebeurde echter niet (Bacuna kreeg tot ontzetting van Koeman de gele kaart). Ook met elf man kwamen de matige Groningers nauwelijks in de buurt van het doel van Mulder, maar toen dat wel gebeurde was het direct raak.

Mitchell Schet gaf de bal voor, Joris Mathijsen (tot dat moment een van de uitblinkers van Feyenoord) kopte de bal in de voeten van Virgil van Dijk en de verdediger twijfelde niet: 1-1. Het doelpunt werkte voor even bevrijdend voor Groningen, dat via Andraz Kirm, Bacuna en Michael de Leeuw bijna naar 1-2 counterde. De Leeuw miste echter voor open doel en in de slotfase perste Feyenoord er nog een slotoffensief uit. Dat resulteerde in de winnende treffer van Pellè: een Groninger vergat op buitenspel te lopen, de Italiaan ging achter een hoge bal van Lex Immers aan en hij schoot al glijdend raak.

-

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
26
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
7
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
58
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties