Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellè: 'Van Gaal werd woest en vroeg wat ik me allemaal wel niet verbeelde'

Laatste update:

In een video van de Italiaanse voetbalbond legt de nu 29-jarige speler in geuren en kleuren uit hoe zijn eerste ontmoeting met de huidig coach van Manchester United verliep. "Ik sprak met hem over mijn rugnummer. Ik zei dat ik nummer 9 of 19 wilde. Van Gaal zei toen dat die al bezet waren, en stelde voor dat ik 99 zou nemen. Ik zei: 'Nee, alsjeblieft, niet van die hoge getallen'.'

Van Gaal stelde vervolgens voor dat Pellè 29 of 39 zou nemen, maar ook dat sprak de toen 22-jarige speler niet aan. "'Dus dan wordt het 90 of 99', herhaalde Van Gaal. Ik uitte mijn teleurstelling en vertelde dat ik in dat geval niet voor AZ zou tekenen." Die grap viel verkeerd: "Hij werd woest, stond op en vroeg aan mijn zaakwaarnemer wat ik me allemaal wel niet verbeelde", herinnert Pellè zich. "Daarna heb ik hem verteld dat ik een grap maakte en heb ik het contract getekend. Prima coach is Van Gaal overigens."

Graziano Pellè had met iets meer vertrouwen al bij AZ kunnen uitgroeien tot goalgetter

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties