Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pelle Clement duikt na degradatie met PEC Zwolle toch weer op in Eredivisie

Laatste update:

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is erg blij met de komst van Clement, die alweer de negende aanwinst is voor de Waalwijkers deze zomer.''Met Pelle voegen we een aanvallende middenvelder toe en versterken we hiermee de balans in onze selectie. We zijn blij dat Pelle voor ons gekozen heeft en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.'' Eerder versterkte de Brabantse club zich onder anderen met bekende namen als Florian Jozefzoon en Zakaria Bakkali.

Clement trainde deze zomer samen met Ryan Babel mee bij Jong Ajax om zijn conditie op peil te houden. De middenvelder heeft een goede band met Jong Ajax-trainer John Heitinga, met wie hij eerder samenwerkte in de jeugd van de Amsterdammers. Uiteindelijk speelde Clement vier officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax, waarin hij drie keer wist te scoren. Clement maakte twee doelpunten in een bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys (6-1 winst), en wist één keer te scoren in een bekerwedstrijd tegen SC Cambuur.

RKC wordt de vierde club waarbij Clement onder contract staat. Nadat hij twee seizoenen op rij een belangrijke rol had gehad in Jong Ajax, nam Reading hem over. Jaap Stam, destijds trainer van de Engelse club, was het brein achter die transfer. Op het tweede niveau van Engeland werd Clement echter geen groot succes. Na 29 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor twee assists, vertrok hij naar PEC. In Zwolle speelde Clement de afgelopen drie seizoenen 87 officiële wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde en elf assists gaf.

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties