Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellegrini maakt indruk op Anfield: 'Wat een grootmoedig gebaar'

Laatste update:

Holloway is niet alleen onder de indruk van de trainer Pellegrini maar ook de mens Pellegrini. De coach van Millwall, die Crystal Palace naar de Premier League leidde, geeft de recente topwedstrijd tussen Liverpool en Manchester City als voorbeeld. "De houding van Pellegrini op Anfield was een masterclass op het gebied van waardigheid. Ik heb gehoord dat hij na afloop in de spelerstunnel de hand van elke Liverpool-speler heeft geschud. En hij had een prachtig gebaar door Steven Gerrard een persoonlijke felicitatie te geven. Het was sowieso een bitterzoete dag voor Steven. Hij raakte 25 jaar geleden zijn neefje kwijt tijdens de Hillsborough-ramp. Geen wonder dat hij in tranen was na afloop."

"Maar wat een grootmoedig gebaar van Pellegrini om een nederlaag op zo'n manier te accepteren. Iets waar we allemaal naar streven, maar weinig van ons daadwerkelijk in slagen." Holloway hoopt dat Pellegrini niet wordt afgerekend op het mislopen van de landstitel, ook al erkent hij dat alleen het winnen van de Capital One Cup wel een heel karig eindresultaat is. "Twee jaar geleden vond er een wonder plaats en werd men kampioen onder Roberto Mancini. Als ze nu geen kampioen worden, dan hoop ik dat Sheikh Mansour inziet dat de lijn tussen succes en falen heen dun is." Mancini werd in mei 2013 echter verzocht om voortijdig te vertrekken nadat men als tweede was geëindigd en ook de finale van de FA Cup had verloren. "De eigenaren van City eisen succes, maar ze hunkeren ook naar respect. En dit is hun kans. Als ze Pellegrini ontslaan, dan wekken ze de indruk dat er inderdaad sprake is van een hire-and-fire culture en dat Mancini vanwege de resulaten diende te vertrekken. Pellegrini heeft bewezen dat hij een sportman ten top is en iemand waar je op kan bouwen."

Manuel Pellegrini is een goede manager voor Manchester City

Meer nieuws

AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
2
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
6
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
35
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties