Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellegrini ondertekent tot medio 2021 en keert terug in Premier League

Laatste update:

Pellegrini liet zaterdag zijn contract bij de Chinese club Hebei China Fortune ontbinden en bereikte maandagavond een akkoord met West Ham over een samenwerking tot medio 2021. Tussen 2013 en 2016 werkte hij al in de Premier League, als coach van Manchester City. Pellegrini leidde de topclub in zijn eerste seizoen naar de landstitel en pakte met the Citizens ook twee keer de League Cup.

DONE DEAL! Manuel Pellegrini is de nieuwe manager van West Ham United, tot medio 2021 #westham #pellegrini #whufc #hammers #premierleague

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Manuel Pellegrini is een van de meest gerespecteerde trainers ter wereld en we kijken uit naar de samenwerking", laat mede-voorzitter David Sullivan weten. "Het was belangrijk dat we iemand zouden aanstellen met kennis en ervaring in de Premier League, iemand die al op de hoogte is van niet alleen de teams en de spelers waartegen we spelen maar ook over West Ham en onze ambities. Manuel brengt een reputatie van aanvallend voetbal met zich mee en haalt het beste uit zijn spelers naar boven."

Pellegrini maakte eerder naam in Spanje, waar hij Villarreal, Real Madrid en Málaga onder zijn hoede had. Bij West Ham United is Pellegrini de opvolger van David Moyes, die vorige week van het bestuur te horen kreeg dat zijn contract niet wordt verlengd. The Hammers sloten het competitieseizoen op een dertiende plaats af.

Denk jij dat West Ham United onder Manuel Pellegrini beter zal gaan presteren?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
27
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties