Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellegrini springt in de bres: 'Je moet niet één speler bekritiseren'

Laatste update:

Dat verschil bedraagt inmiddels vijf punten en dat is volgens Pellegrini 'niet goed': "Maar we hebben momenteel één punt meer dan vorig jaar rond deze tijd en we zijn ook pas net begonnen. Het belangrijkste is om te blijven spelen zoals we tegen Hull City (2-4 winst, red.) voor de dag kwamen."

Onder anderen Yaya Touré en Sergio Agüero moeten het in de pers ontgelden, maar Pellegrini verdedigt het tweetal: "Als we goed spelen, spelen de belangrijke spelers ook goed en als we als team slecht spelen, speelt het hele team slecht. Ik denk niet dat dit team op een of twee spelers leunt. Sergio is honderd procent fit, net als Yaya. Je moet niet één speler bekritiseren."

"Sergio heeft vijf doelpunten gemaakt en we weten dat hij het in zich heeft om zo nog tien goals te maken. Ik vind niet dat hij nu niet in goeden doen is en ben ervan overtuigd dat hij dat deze week weer gaat laten zien", aldus Pellegrini. Aanvoerder Vincent Kompany knikt: "Touré heeft altijd geweldig gespeeld en zal altijd belangrijk blijven. Om nou te zeggen dat hij niet goed speelt, dat gaat mij te ver."

-
Wat verwacht jij van Aston Villa - Manchester City?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties