Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellegrini verbaast: 'Spanje heeft de successen aan mij te danken'

Laatste update:

Spanje veroverde in 2008 en 2012 de Europese titel en werd tussendoor, in 2010, ook nog wereldkampioen. Er stond in die jaren geen maat op de Zuid-Europeanen, al werden de successen tot nog toe vaak gelinkt aan het Barcelona van Josep Guardiola, dat in diezelfde periode domineerde met het befaamde tiki-taka-voetbal. Pellegrini ziet dat echter anders.

"Ik heb de manier van spelen in Spanje veranderd. Ik introduceerde de vrije middenvelder, in plaats van spelers op een vaste plek. Dat werd toen overgenomen bij de nationale ploeg", beweert de huidig coach van Manchester City. "Voor ik naar Villarreal ging, werden in La Liga de aanvallers als buitenspelers gebruikt. Ik heb ervoor gezorgd dat de middenvelders mobieler werden en in de ruimtes doken."

Pellegrini eindigde met Villarreal in 2005 op een knappe derde plek in de Primera División en reikte het seizoen daarop tot de halve finale van de Champions League. "Wat ik daar heb gedaan, was groter dan het winnen van prijzen. Ik heb iets neergezet wat nooit eerder vertoond was, en ook nooit meer zal gebeuren. Bij Málaga deed ik hetzelfde. Toen ging ik naar Real Madrid. Daar kenden we het tot dan toe beste jaar in de clubhistorie, ook al wonnen we geen prijzen. Is dat nog toeval?"

Manuel Pellegrini is een van de beste coaches van deze tijd

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
7
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
3
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
7
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties