Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pep Guardiola op de man af gevraagd of hij ooit weer FC Barcelona wil trainen

Laatste update:

Komend seizoen staat Hansi Flick aan het roer bij de Catalaanse grootmacht. De Duitser is de opvolger van Xavi, die onlangs op straat werd gezet. Aanleiding voor het ontslag van de oud-middenvelder zouden uitspraken zijn over de financiële situatie van de club op een recente persconferentie.

Xavi werd als trainer regelmatig vergeleken met Guardiola. "Wat er met Xavi is gebeurd, is niet mijn schuld", beantwoordt de Manchester City-coach een vraag over zijn voormalig pupil. "Ik heb de vergelijkingen niet gemaakt."

Zou Guardiola zelf ooit nog voor de groep willen staan in het Spotify Camp Nou? "Nee, dat is een deur die gesloten is." De keuzeheer van the Citizens noemt het trainerschap bij Barcelona 'een van de moeilijkste taken die er bestaat'.

"Ik wens Hansi Flick het beste. Hopelijk krijgt hij de tijd. Hij zal zijn speelstijl moeten aanpassen aan de spelers die hij tot zijn beschikking heeft."

Toekomst Guardiola


Guardiola zelf begint na de zomerstop vermoedelijk aan zijn laatste seizoen bij Manchester City. Hij beschikt over een contract tot medio 2025 en het lijkt er niet op dat dit verlengd gaat worden.

"De realiteit is dat de kans groter is dat ik vertrek dan dat ik langer blijf", vertelde de oefenmeester in mei na het verzekeren van de Premier League-titel. "Ik ben hier nu acht jaar, straks negen. Voor nu heb ik het gevoel dat ik tot en met komend seizoen blijf."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse gaat in beroep en kondigt akkoord met Parry over miljoenenschuld aan
46
Vermoedelijke XI Nederlands elftal: Koeman hint op sterkst mogelijke elftal
77
'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
41
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties