Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pepe haalt uit: 'Dat vind ik kwalijk van Real Madrid, dat deed mij veel pijn'

Laatste update:

"Het is duidelijk dat ik niet langer bij Real Madrid zal blijven. Een hoofdstuk in mijn loopbaan is ten einde en nu ga ik aan een nieuw hoofdstuk beginnen", zo benadrukte Pepe aan de Spaanse radiozender. De kersverse Champions League-winnaar wilde afgelopen winter met de ervaren verdediger door. "De club bood me geen contract voor twee seizoenen aan, slechts voor een jaar. De regels van Real Madrid schrijven voor dat een voetballer van 33 jaar geen nieuw contract voor twee jaar mag ondertekenen, ook niet een contract voor één seizoen, plus een optie voor nog een jaar."

"Ik heb nog nergens getekend. Dat had ik wel kunnen doen, maar ik wilde in de slotfase van het seizoen niet voor onrust rondom de selectie zorgen." Paris Saint-Germain en Internazionale worden als mogelijke bestemming genoemd. "Er zijn meer voorstellen. Ook uit Engeland. Ik heb al mijn spullen in Portugal staan. Ik heb Madrid al verlaten. Ik ben trots dat ik voor deze club heb gespeeld, ik heb alles gegeven."

"Ergens in januari hakte ik min of meer de knoop door. Ik zag dat dingen niet goed gingen en het was ook verre van ideaal hoe de club mij behandelde. Ik begon in te zien dat het einde van mijn periode bij Real Madrid in zicht was." Pepe, die inmiddels 34 jaar is, was in zijn eerste zeven seizoenen als Merengue een vaste basiskracht. Ook Zinédine Zidane deed relatief vaak beroep op de veteraan, maar in de voorbije maanden slonken zijn speelminuten aanzienlijk. "Ik wil niemand de schuld geven. Datgene wat Zidane met Real Madrid heeft gedaan is spectaculair."

"Maar er zijn dingen die ik niet begrijp. Hoe ik uit het team verdween? Ja, precies. Wat je zegt. Ik heb geen afscheid van Zidane genomen. Waarom niet? Omdat Zidane en Real Madrid eerder dan ik wisten dat ik zou gaan." Pepe raakte in de stadsderby tegen Atlético Madrid, op 8 april geblesseerd. "Na die wedstrijd wist ik het zeker. Ik wilde niet langer door bij Real Madrid. Niemand van het bestuur belde mij op, terwijl ik drie weken op rij er alles aan deed om eventueel nog inzetbaar te kunnen zijn."

Pepe werd de voorbije periode beticht van belastingontwijking. Hij had graag gezien dat Real Madrid het voor hem had opgenomen. "De club heeft mij in dat opzicht niet gesteund. Ze weten dat ik alles op orde heb, maar ze hebben mij helemaal niet verdedigd. Dat vind ik kwalijk van Real Madrid. Dat heeft mij heel veel pijn gedaan. Ik heb altijd geprobeerd om aan mijn verplichtingen als staatsburger te voldoen."

Pepe doet er goed aan om niet voor een jaar bij te tekenen

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
23
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
9
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties