Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pepe: 'Hij was duidelijk tegen mij, ik kwam niet in zijn plannen voor'

Laatste update:

"Na mijn gesprek met Benítez had ik geen twijfels meer. Hij was duidelijk tegen mij, ik kwam niet in zijn plannen voor", zo vertelde Pepe in gesprek met Cadena COPE. "Ik was zijn derde centrale verdediger, na Sergio Ramos en Raphaël Varane. Voor mij zat er niets anders op dan hard te werken, maar dat doe ik al negen jaar. Dat verwachtte iedereen sowieso van mij. Op mijn inzet en gevoelens voor deze club kan niemand mij aanspreken."

Benítez werd na vijf maanden al vervangen door Zinédine Zidane, die het wel ziet zitten in de Portugese Braziliaan. "Zidane zal op een dag een toptrainer zijn. Ik wens hem het allerbeste. Ik vind dat Zidane moet blijven. Vijf maanden geleden gaf niemand een stuiver voor ons en mét Zidane hebben we de Champions League-finale gehaald." Het contract van Pepe, 33 jaar, met Real Madrid loopt nog een seizoen door. "Mijn toekomst? Mijn eerste optie is altijd Real en ik zal doen wat de mensen en de voorzitter willen."

-
Pepe hoort in de basis van Real Madrid thuis

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
7
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties