Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pepe stond al bijna buiten, ik heb voor hem geknokt'

Laatste update:

In een interview met Punto Pelota reageert Mourinho op de vraag waarom Pepe in de laatste weken van het seizoen redelijk wat duels miste. De Spaanse media claimden dat de dertigjarige verdediger zich tegen de trainer zou hebben gekeerd. "Of Pepe me verraden heeft? Dat is een goede vraag, die je eigenlijk aan Pepe moet stellen en niet aan mij", sprak Mourinho raadselachtig.

"Pepe heeft met anderhalf been buiten Real Madrid gestaan, maar ik heb me ertussen geworsteld en voor hem geknokt", geeft Mourinho aan. "Ik heb me sterk gemaakt voor een contract voor een speler die ik enorm goed vind. Hij is een tijdje weggeweest door een blessure en werd vervolgens vervangen door een jongen, die dertien jaar jonger is dan hij", zegt de trainer, die doelt op Raphaël Varane.

"In mijn ogen verdiende die jongen het om te spelen, maar Pepe heeft het niet goed kunnen verwerken. Alle mensen die hem eruit wilden hebben, hem een moordenaar noemden en zich zijn gedrag tegen Getafe herinnerden… iedereen stond plotseling aan zijn kant. Ergens vind ik dat fantastisch, want ik denk dat Real Madrid een speler als Pepe nodig heeft. Ik ben blij dat die steun zichtbaar werd. Een taak van een trainer is ook om haat aan te trekken en aan zelfkastijding te doen."

Ik denk dat Pepe het aan José Mourinho te danken heeft, dat hij nog bij Real Madrid speelt

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
14
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties